همه چیز درباره برنج ایرانی

درباره شپشک برنج

در این ویدئو درباره شپشک در برنج صحبت میکنیم و راحل از بین بردن آن برای شما ارائه میدهیم.
اول به دلایل به وجود آمدن شپشک میپردازیم: اولین دلیل وجود شپشک سلامت محصول است زیرا اگر محصول دارای سم باشد به هیچ عنوان دچار شپشک نمیشود .
رطوبت، گرما، و تاریکی عامل به وجود آمدن شپشک است و بیشترین تاثیر را رطوبت دارد و باید بیشتر رطوبت را برطرف کنید.
قبل ازینکه محصول دچار شپشک شود آن در جای خشک و خنک نگهداری کنید و رطوبت نباشد.
بسته های برنج را با فاصله از دیوار و کف قرار دهید و بسته ها را روی هم قرار ندهید.
به آنها برگ های گردو و میخک و… برای از بین بردن رطوبت به آن ها اضافه کنید.
هر از چند گاهی کیسه ها را جابجا کنید و برنج ها را زیر و رو کنید.
اگر برنج شما دچار شپشک شده و دنبال راه حلی برای از بین بردن آن هستید ترفندهایی را به شما آموزش میدهیم:
برنج ها را در جایی که نور مستقیم خورشید به آن نتابد پهن کنید مثل بالکن و… چون نور مستقیم آفتاب حتی برای چند دقیقه برنج را خراب میکند.
مرحله بعد اضافه کردن نمک است ، به ازای هر 10 کیلوگرم برنج یک کیلو نمک به آن اضافه کنید بعد از آن برنج ها را در پارچه ای میریزیم که هوا در آن جریان داشته باشد و در نهایت آن ها را در جای خشک و خنک و با فاصله از دیوار و کف قرار میدهیم.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.