همه چیز درباره برنج ایرانی

سه روش برای تشخیص عطر برنج

سه روش برای تشخیص عطر برنج

روش اول: کمی برنج در کف دست خود بریزید و ها کنید و بعد از آن برنج را بو کنید. بوی برنج باید کاملا خوش عطر باشد و اصلا نباید بوی سم و مانده بودن بدهد.

روش دوم: کمی برنج را در کف دست خود بریزید و با دست دیگر آن را ماساژ دهید و بعد از آن برنج را بو کنید در این روش نیز برنج باید عطر خوبی داشته باشد.

اخیرا سودجویان برای اینکه کمی به برنج های بدون عطر، عطر و بو اضافه کنند به آن پودر برنج معطر یا اسانس برنج معطر اضافه میکنند. برای تشخیص این نوع برنج روشی را به شما اموزش میدهیم به این تریتیب که دانه برنج خشک را در دهان قرار دهید این دانه باید کاملا ترد و شکننده و همچنین دارای طعم خوبی باشد. برنجی خوش عطر است که طعم خوبی نیز داشته باشد.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.