تصور اشتباهی که تعداد زیادی آن را باور دارند این است که با خیس خوردن زیاد برنج در آب نمک برنج شفته و به هم چسبیده میشود اما در این ویدئو میگوییم که این ذهنیت اشتباه است.
اما این نکته را به یاد داشته باشید که هنگاه خیساندن برنج مخصوصا برنج تازه در آب نمک مقدار نمک زیاد باشد زیرا نمک باعث میشود برنج بافت نشاسته ای خود را از دست ندهد و برنج در بهترین حالت باقی میماند و در زمان پخت 80% آب نمک را خالی کنید و آب نمک باقی مانده را با آب تازه مخلوط میکنید و پخت را انجام میدهید، اگر برنج تازه است آب کمتری استفاده کنید برای کته و اگر میخواهید آبکشی انجام دهید برنج را به اصطلاح زنده تر بردارید.
در ادامه پخت برنجی را میبینیم که 24 ساعت در آب نمک خیس خورده.