روش تشخیص برنج خوب و با کیفیت در این ویدئو یاد میگیریم که برنج مورد علاقه مان را پیدا کنیم.
روش اول باید در برنج هایی که دارای عطر و طعم و پخت خوبی دارند جستجو کنید مثل برنج کشت دوم، برنج طارم محلی معطر، برنج طارم هاشمی و برنج طارم امراللهی .
روش دوم دیدن ظاهر برنج است به طوری که خورده نداشته باشد و ظاهر یکدست داشته باشد.
روش سوم بو و عطر برنج است که با بو کردن برنج میتوانید متوجه آن بشوید و یک روش سنتی نیز برای این کار هست به این صورت که مقداری برنج کف دست خود بریزید و اول آن را به اصطلاح، ها کنید و بعد آن را بو کنید، برنج باید عطر ملایم و طبیعی و خوشایندی داشته باشد و نباید بوی لجن یا سم بدهد .